Uw Online Werkplek in de zorg

Met een lijst van tevreden zorginstellingen én met ruime ervaring van zorgapplicaties nemen wij graag uw zorg voor ICT uit handen. Zo kunnen uw zorgprofessionals werken vanaf meerdere locaties en realiseert u een flinke budgetbesparing.
Door slimmer gebruik te maken van ICT houdt u meer tijd over voor inhoudelijke zorgtaken. Uiteraard hebben wij hierbij volledige aandacht voor de beveiliging en privacy van cliëntgegevens, efficiënt beheer van devices (MDM/EMM), flexibiliteit voor wat betreft applicatie integratie, ondersteunende services, schaalbaarheid, (stapsgewijze) innovatie en uiteraard voor kostenbeheersing.

Welke Zorginstellingen

Uw Online Werkplek is geschikt voor elke zorginstelling, van groot tot klein, met meerdere zorglocaties, ambulante medewerkers, verschillende soorten behandelaars, met of zonder multidisciplinaire samenwerkingsverbanden of ketenoverleg. Het zijn zorginstellingen die:

ICT willen verbeteren en vernieuwen zonder investeren

Kwaliteit van zorg willen verbeteren met een heldere ICT aanpak

Voorspelbare en beheersbare ICT kosten willen

Stabiliteit en zekerheid als kernbegrip hebben

Meer tijd willen overhouden voor primaire zorgtaken

Vertrouwde interface voor hun zorgmedewerkers willen

Flexibel centraal of decentraal willen groeien

Communicatiemiddelen eisen die bijdragen aan welzijn, veiligheid en persoonlijke aandacht voor cliënten

Het zorgproces vanuit verschillende profielen (persona's) van zorg- & kantoormedewerkers, ondersteunend personeel, maar ook vanuit patiënten en hun families willen faciliteren

Optimaal willen samenwerken in een zorgnetwerk

Integraal en uniform willen werken

Toekomstgericht en duurzaam willen werken

Efficiënter maar vooral ook gebruiksvriendelijker willen werken en hun processen willen inrichten

Meer weten over
onze oplossing
voor Zorginstellingen?

Ja, ik wil graag meer informatie

100% Zorgeloos en makkelijk werken

Cliënt informatie, zorg- en kantoorapplicaties goed beveiligd en 24×7 beschikbaar, ook via IPads op locatie! Met als resultaat verbeterde kwaliteit van de informatievoorziening in de zorg op een makkelijke en veilige manier, ook naar ketenpartners en cliënten. En dat gewoon met uw eigen vertrouwde zorgsoftware, dat is toch 100% gemak! Online werken vergroot de kwaliteit en efficiëntie van zorg. Maatschappelijke ontwikkelingen vragen om technische ondersteuning bij het veranderingsproces in de zorg. Voor zowel zorgmedewerkers, cliënten, bezoekers en hun familie. Wij faciliteren graag uw ICT om u hiervan te ontzorgen!
We Care!
Quinfox heeft jarenlange ervaring in de care sector. Wij helpen zorginstellingen in de verpleging, verzorging en thuiszorg, ouderenzorg en arbozorg hun ICT te professionaliseren. Op basis van aandacht, transparantie, samenwerking, service, continuïteit, bewezen oplossingen en referenties in de zorg.
“De eisen van de tijd veranderen, mensen hebben andere verwachtingen van zorg. Wensen ten aanzien van technologie en vanuit informatie uitwisseling. Tussen cliënt en zorgverlener, maar ook tussen familieleden en cliënten. Daarnaast is er steeds meer sprake van een ketenzorgsysteem, tussen verzekeraars en gemeenten, zorgpartijen en belangengroepen. Dat vraagt om een passende ICT-oplossing, dat er voor zorgt dat u bent voorbereid op de zorgvraag van morgen. Ontzorging door outsourcing! Quinfox, heeft veel ervaring in de zorg. Waardoor u zich met een gerust hart kunt concentreren op de zorgverlening aan uw cliënten. Terwijl wij uw ICT tot in de puntjes verzorgen “