Uw Online Werkplek voor dienstverleners

Zaken als mobiel werken, digitalisering van documenten en nieuwe vormen van zakelijke communicatie hebben een grote impact op de processen en samenwerking binnen bedrijven.
Hierbij is het belangrijk om op strategisch niveau de juiste vragen te stellen: Sluit onze de manier van werken aan op de strategische doelstellingen van onze organisatie? Kan onze werkomgeving een rol spelen in het behouden en aantrekken van klanten en zakelijk talent? Hoe bespaar ik kosten op huisvesting? Hoe kan onze werkomgeving duurzamer worden?’

Welke dienstverleners

Uw Online werkplek is geschikt voor alle soorten (zakelijke) dienstverleners, of het nu gaat om Advocatuur, Assurantiën, Bouw, Fashion, Overheid en Onderwijs, Personeel en Recruitment, Handel, Horeca of Overheid. Het zijn zakelijke dienstverleners die:

Hun reactieve dienstverlening om willen turnen naar proactieve en toekomstgerichte services voor de eindgebruikers

ICT willen verbeteren en vernieuwen zonder investeren

Kwaliteit van hun dienstverlening willen verbeteren met een heldere ICT aanpak

Bewezen technologie en gewaarborgde diensten wensen

Willen beschikken over accurate informatie

Stabiliteit, zekerheid en procesoptimalisatie als kernbegrip hebben

Meer tijd willen overhouden voor de klantbehoefte

Betere beheersing van hun interne organisatie wensen

Aandacht hebben voor de hoge eisen van hun bedrijfskritische applicaties

Verschillende informatiebronnen willen koppelen

Communicatiemiddelen eisen die bijdragen aan de samenwerking met klantgroepen

De ‘achterkant’ van het kantoor zo slim mogelijk willen automatiseren waardoor efficiency optimaal is

Meer weten over
onze oplossing
voor dienstverleners?

Ja, ik wil graag meer informatie

100% Professioneel en klantgericht werken

Een solide ICT-infrastructuur is de basis van iedere bedrijfsvoering. Het samenhangende geheel van pc’s, laptops, tablets, servers, netwerkkabels, opslagmedia, printers, vaste en mobiele telefoons en uiteraard de internetverbindingen moet op orde zijn om te presteren.
Private cloud, public cloud, cloud computing, SaaS, Paas, Iaas of hybride. Welke vormen er ook bestaan…Het wordt steeds inzichtelijker dat bedrijven het uitbesteden van hun ICT vanuit een strategische keuze benaderen.
Hierdoor kan ieder bedrijf, groot of klein, gebruik maken van een zeer professionele IT omgeving. Of u nou nationaal of internationaal werkt, met of zonder verschil in tijdzones.
Quote: ‘‘Door de opkomst van de inzet van ICT, cloud computing, mobiele apparatuur en analyse van grote databestanden verandert de manier waarop er wordt samengewerkt. Die ontwikkelingen bieden allerlei kansen, maar vormen ook uitdagingen. Of het nu gaat om informatie, communicatie, kennis, of workflow. De verandering start bij de business, die vereist dat ICT de bedrijfsdoelstellingen mogelijk maakt en laat accelereren. Quinfox zorgt ervoor dat ICT dát faciliteert.