Uw Online Werkplek voor Accountants

Onze missie is volledige ontzorging voor Accountants door outsourcing; een veilige, betrouwbare, flexibele oplossing met continue toegang tot uw ICT voorziening die gebruikmaakt van geavanceerde technologie vanuit een ISO gecertificeerd datacenter. Wel zo veilig en altijd voorbereid op de toekomst!

Welke accountantskantoren

Om te anticiperen op de vraag om ICT als business accelerator in te zetten, moeten de juiste keuzes worden gemaakt. Wij analyseren uw situatie, kansen en bedreigingen. Waarbij we de kernbegrippen zoals beveiliging, compliancy, governance, gebruiksgemak en bedrijfscontinuïteit als uitgangspunt nemen. Vervolgens helpen wij u bij het bepalen van de best passende ICT invulling voor uw accountantskantoor en het bijhorende stappenplan.
Uw Online Werkplek werkt voor accountantskantoren die:

ICT willen verbeteren en vernieuwen zonder te investeren

Kwaliteit van hun dienstverlening willen verbeteren met een heldere ICT aanpak

Bewezen technologie en gewaarborgde diensten wensen

Stabiliteit en zekerheid en procesoptimalisatie als kernbegrip hebben

Verandering als constante waarde zien en daarop voorbereid zijn

Meer tijd willen overhouden voor de klantbehoefte

Betere beheersing van hun interne organisatie wensen

Aandacht hebben voor ‘asset based consulting’

Focussen op big data in combinatie met de adviespraktijk; het koppelen van verschillende informatiebronnen

Communicatiemiddelen eisen die bijdragen aan de samenwerking met cliënten (o.a. portals en apps)

De ‘achterkant’ van het kantoor zo slim mogelijk willen automatiseren waardoor efficiency optimaal is

Op basis van flexibele arbeid gespecialiseerde kennis en kunde in willen kopen en hierdoor snel kunnen inspelen op piekmomenten

Meer weten over
onze oplossing
voor Accountants?

Ja, ik wil graag meer informatie

100% Toekomstgericht en efficiënt werken

Als we kijken naar alle technologische ontwikkeling, dan kunnen we stellen dat deze zeker van invloed zal zijn in de accountancybranche. ‘Oude’ analyses en gebruikelijke benaderingen werken straks niet meer. Handmatig en tijdrovend werk zal worden vervangen door innovatie, procesoptimalisatie en nieuwe technieken. U bent voorgoed verlost van de papieren rompslomp en kunt in plaats daarvan uw administratie altijd en overal digitaal raadplegen.
We know!
Wij weten wat er speelt in de markt van Accountancy. Het begint binnen het kantoor met het efficiënter en slimmer maken van het eigen productieproces. Digitalisering, koppelen van systemen, minder handmatige handelingen en standaardisering. Daarnaast moet er nagedacht worden over uw klant. Welke informatiebehoefte heeft uw klant? Hoe kunt u als accountant of fiscalist toegevoegde waarde leveren op basis van de real-time data die heeft? Hoe presenteert u vervolgens die informatie? Wij hebben jarenlange kennis en ervaring met accountancy. We vertellen u er graag over!
‘’ Volledig online werken, met de integratie van al onze gebruikte software en de juiste koppelingen stelt ons in staat om onze accountancy diensten zowel beter als tegen lagere kosten aan te bieden. Ons advies steunt straks niet meer op deelwaarnemingen, maar op het geautomatiseerd vergelijken van datastromen. Door het gebruik van Uw Online Werkplek voor accountancy werd onze dienstverlening in één keer gemoderniseerd. Hierdoor kunnen wij onze strategische adviesfunctie veel beter inrichten’’.