Quinfox, Uw Online Werkplek ook in 2017 100% MKB Proof!


In de jaarlijkse uitgave ‘MKB Proof’ van WINMAG Pro en ondernemers/CEO-magazine Baaz worden vanuit management- en ICT-perspectief allerlei ICT-producten en -diensten tegen het licht gehouden. Ook Quinfox, Uw Online Werkplek is hiervoor uitgebreid getest en beloond: Quinfox, Uw Online Werkplek is voor het vijfde jaar op een rij ook in 2017 100% ‘MKB proof’ bevonden.
De redacties van WINMAG Pro en Baaz Magazine bundelen hun krachten voor een jaarlijks magazine dat het gat vult tussen de ICT- en managementbladen. Ze testen specifieke ICT-toepassingen voor het MKB op de combinatie tussen veiligheid en goede investering. Op die manier vormt het magazine een leidraad voor het ondernemerschap en het hogere management.

Veiligheid & hoge efficiency

Bij de selectie van producten en diensten is veiligheid van bedrijfsgegevens en respect voor privacy een belangrijke wegingsfactor. Verder verdienen alleen producten en diensten die zichzelf terugverdienen het predicaat ‘’MKB 100% approved’’. ICT oplossingen, waar je als MKB-bedrijf gebruik van maakt, moeten doen wat ze beloven. Ze moeten innovatie en een hogere efficiency mogelijk maken. Bovenal moeten ze voorbereid zijn op de veranderde maatschappelijke ontwikkelingen. Quinfox, Uw Online Werkplek voldoet hier in ruime mate aan!

100% klaar voor de toekomst

Door de digitalisering verandert de zakelijke wereld. De versnellingen zijn enorm: van rekenkracht tot geheugenopslag, van productontwikkeling en time-to-market, tot de reactiesnelheid van bedrijven tot omzetgroei. Dit vraagt om het optimaal gebruikmaken van beschikbare technieken en infrastructuren. Cloud computing maakt centralisatie van data en kennis mogelijk en zorgt ervoor dat het MKB op een laagdrempelige en kostenefficiënte manier kunnen profiteren van oplossingen die voorheen alleen in de corporate wereld beschikbaar waren. MKB Proof geeft niet alleen aan welke hard- en software specifiek geschikt is voor het midden- en kleinbedrijf (betaalbaar, beheersbaar en functioneel). Het laat ook zien hoe de producten en diensten optimaal te benutten zijn in de dagelijkse praktijk en klaar zijn voor de toekomst.

Quinfox behoort tot de beste ICT business partners van 2017

Om ondernemers en managers te helpen met het maken van de juiste keuze voor de beste ICT business partner heeft WINMAG Pro de beste innovaties en technologieën geselecteerd. Voor het uitbesteden van uw kantoorautomatisering is Quinfox, Uw Online Werkplek bekroond met de MKB Proof Award 2013, 2014, 2015, 2016 en sinds vandaag ook 2017!