Our Story

Quinfox is ontstaan uit de ’large enterprise gedachte’: ICT inrichten conform de standaarden van de grootste bedrijven op aarde en die ICT bereikbaar maken voor het MKB. Want -net als wij- heeft u ongetwijfeld grote plannen: groei in marktaandeel, de beste in uw soort willen zijn, groei in omzet en enthousiaste klanten. Dat snappen wij!
Vanuit die gedachte is Quinfox opgericht door drs. Huub van den Bosch en ing. Geert Mossink.
De drijvende krachten achter Quinfox

Enfant terrible
& troetelkind

Ze begonnen als collega’s bij Tulip Computers; de één vanuit engineering, de ander vanuit business development. Pittige en gezonde discussies bracht hen altijd op een hoger niveau. En het leverde nieuwe, soms controversiële maar steevast mooie vooruitstrevende ideeën op. Dit gaf hen een beetje de status van zowel ‘enfant terrible’ als het ‘troetelkind’. Maar ze wilden beide verder; volle kracht vooruit!


Volle kracht
vooruit

In 1998 startte ze samen Quinfox. In het begin vanuit een loftachtige zolderkamer in ’s-Hertogenbosch. Die ze na 1 jaar verruilde voor een monumentaal kantoorpand in Kasteel Craijenstein te Vught. Grote namen zoals Danone, Baker Tilly Berk, Jeroen Bosch Ziekenhuis, provincie Noord-Brabant en de Gemeente ‘s-Hertogenbosch kwamen en bleven waardoor de next step kwam. Een tweede vestiging in Nijmegen!
Ambitieus
bedrijf

En zo levert Quinfox al bijna twintig jaar een ICT oplossing die werkt voor ambitieuze bedrijven! Geen technisch geneuzel over bits en bytes, maar concreet kijken wat er nodig is om ambities waar te maken en de concurrentie voor te blijven. Altijd gebaseerd op de kennis van onze ervaren engineers, maar ook op de kennis van wereldwijde marktleiders.
Waardecreatie & tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als iedereen binnen uw organisatie vindt dat ICT het verschil maakt en vindt dat de ICT goed geregeld is. Van A tot Z, op iedere locatie, met elk apparaat en voor iedereen. Van directie tot de ‘man op de werkvloer’. Omdat wij niets aan het toeval overlaten en gebruikersgemak voorop staat! eigenlijk is het heel simpel ICT moet altijd werken!


Storyline

 • 2018

  Quinfox bestaat 20 jaar!! Dat gaan we vieren 🙂

 • 2016

  Quinfox lanceert de ultra veilige en gebruiksvriendelijke QuinBox

 • 2015

  De ‘More Business, Less Paper’ expertsessie van Quinfox is uitverkocht en wordt een groot succes

 • 2015

  Quinfox gaat naar de beurs! Met een mystieke en spraakmakende stand. Predictive analytics is het sleutelwoord.

 • 2009

  Hoofdkantoor Quinfox verhuist naar de penthouse van ‘de Broodfabriek’ in ‘s-Hertogenbosch

 • 2004

  Opening tweede kantoor Nijmegen aan Takenhofplein

 • 2004

  Quinfox realiseert eerste ‘’Uw Online Werkplek’’ voor voetbalorganisatie NEC

 • 1999

  Verhuizing van zolderkamer naar Kasteel Craijenstein

 • 1998

  Quinfox wordt opgericht door Huub van den Bosch (32 jr) en Geert Mossink (39 jr)