Quinfox SCA en gekwalificeerde Multitenant Hoster van Microsoft

Een van onze doelstellingen is het realiseren van ICT die úw organisatie succesvol maakt. Het optimaal inzetten van softwarelicenties is hierbij een belangrijk onderdeel. Om in aanmerking te komen voor een Microsoft gecertificeerd Partnership moet men aan een aantal strenge kwaliteitseisen voldoen. Zoals een bewezen trackrecord op het gebied van Microsoft-technologieën en uitgebreide meervoudige ervaring in het ontwikkelen en implementeren van (op Microsoft gebaseerde) hosting oplossingen. Quinfox is in 2016 als een van de eerste bedrijven door Microsoft goedgekeurd als SCA Partner. Vanaf augustus 2017 mogen wij ons eveneens een Qualified Multinenant Hoster (QMTH) noemen.

Shared Computer Activering

Het belangrijkste voordeel van SCA voor Office 365 ProPlus is dat u meer keuze en flexibiliteit krijgt. SCA stelt u in staat om te profiteren van de bestaande investeringen in Office 365 ProPlus licenties bij de implementatie van cloud-technologie. U kunt een keuze maken tussen de inzet op uw locatie of het geautoriseerde shared datacenter van Quinfox. Dit zorgt voor lagere kosten van uw cloud-infrastructuur door Quinfox gebruik te laten maken van uw bestaande Office 365 ProPlus licenties.
Meer weten over Shared Computer Activering? Bel (073) 681 81 00

Meer weten over SCA ?
 
 

Qualified Multitenant Hoster (QTMH)

Quinfox is een gekwalificeerde Multitenant Hoster, geautoriseerd door Microsoft om uw virtuele Microsoft machines via de Microsoft Cloud overeenkomst of MPSA overeenkomst te hosten.
Het belangrijkste voordeel van QTMH is dat klanten meer keuze en flexibiliteit krijgen. QTMH stelt klanten in staat om te profiteren van de bestaande investeringen in Windows 10 producten en Office 365 licenties bij de implementatie van cloud-technologie. Klanten kunnen een keuze maken tussen de inzet op locatie of het geautoriseerde shared datacenter van Quinfox. Meer weten over QTMH? Bel (073) 681 81 00

Meer weten over QTMH ?
“Zonder goed werkende ICT kan een bedrijf vandaag de dag niet meer bestaan. Geen enkele professionele organisatie kan nog zonder. Maar u wilt ook het overzicht bewaren, de kosten in de hand houden en zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan uw ICT. Het is niet uw core business, wel die van ons. Al jaren! Wij zorgen dat het werkt, zodat u u kunt focussen op uw bedrijfsresultaat “