Managed Services

Uiteraard verzorgen wij de volledige installatie en configuratie van uw WiFi-infrastructuur, firewalls, werkplek en netwerk op locatie. De juiste hardware met uiteraard de benodigde licenties. Naast installatie en configuratie verzorgen wij voor een vaste prijs per maand monitoring en support. Op afstand houden wij continu uw firewall (Managed Firewall) en je access points (Managed WiFi) in de gaten en mocht er zich dan toch nog een dreiging of storing aandienen dan hebben wij die vaak al opgelost voordat u het heeft gemerkt. Daarmee is en blijft uw netwerk gegarandeerd stabiel en veilig. Zowel van binnenuit als van buitenaf.

Wilt u meer weten over managed services? Bel 073 681 81 00

Voordelen managed ICT

• Vaste maandelijkse kosten
• All inclusive
• Uitgebreidere garanties
• Software updates en upgrades
• Expert kennis op afroep
• Actief beheer
• Geen investering in hard- en software
• Volledige technische ondersteuning ‘as a service’
• Eenvoud!

Managed WIFI: krachtige draadloze verbinding in elke kantoorruimte! Na zorgvuldige inventarisatie op uw locatie wordt per ruimte uw hele kantoor tot in detail gemanaged.

Managed Werkplek: inregelen van complete werkplekken. Met vast of mobiel werkstation, randapparatuur, internet- en telefoonverbindingen.

Managed Firewall: een actief en continu informatiebeveiligings-concept, 24/7, hardware, expertise, voortdurende bewaking en gebaseerd op de nieuwste generatie firewalls.

Managed netwerk: uw lokale netwerk volledig geïnstalleerd, beheerd en onderhouden. Meerdere vestigingen? Geen probleem.

Meer weten over
managed services?

Ja, ik wil graag meer informatie

100% Gemak

Alle onderdelen voor een geschikte infrastructuur van uw automatiseringsnetwerk bestaan uit kabels, apparaten en software die nodig zijn om gebruikers en computers met elkaar te verbinden. Ook een Cloud of virtuele infrastructuur (Uw Online Werkplek) behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard geven wij snelheid, veiligheid en stabiliteit van uw netwerk hoge prioriteit bij het inrichten van de infrastructuur in uw bedrijf. Na inventarisatie op locatie weten wij en u precies welke componenten in uw organisatie nodig zijn om de meest geschikte infrastructuur te realiseren, onderhouden en beheren. Dat is toch 100% gemak!
“Efficiëntie en geld besparen door goed gebruik van managed services blijft belangrijk, maar nog belangrijker wordt: Hoe genereert u zekerheid en een meerwaarde voor uw bedrijf met outsourcing? Het aantonen hiervan zal niet alleen in financiële opbrengsten vertaald moeten worden maar ook in immateriële opbrengsten zoals zorgeloos en prettig werken, betere bereikbaarheid van informatie en verbeterde interactie met uw klanten. “