Focus op uw business

Richt u op uw core business en kwaliteit van uw eigen organisatie en maak gebruik van onze specifieke deskundigheid op ICT! Zo wordt uw ICT een business accelerator!

Business Accelerator

Om te anticiperen op de vraag om ICT als business accelerator in te zetten, moeten de juiste keuzes worden gemaakt. Wij analyseren uw situatie, kansen en bedreigingen. Waarbij we de kernbegrippen zoals beveiliging, compliancy, governance, gebruiksgemak en bedrijfscontinuïteit als uitgangspunt nemen. Vervolgens helpen wij u bij het bepalen van de best passende ICT invulling en het bijhorende stappenplan.

De ICT Scan, een inventarisatie van het huidige ICT landschap

Uw Business Scan, wat zijn voor u belangrijke bedrijfsontwikkelingen

ICT Governance Scan, welke wet en regelgevingen zijn van toepassing in de branche?

ICT Whishlist Scan, welke ICT wensen kunnen wij vervulen?

 

Meer weten over
hoe wij ons focussen op uw ICT?

Ja, ik wil graag meer informatie

100% Concentratie op uw bedrijfsdoelstellingen

Volle aandacht op uw bedrijfsdoelstellingen maakt u niet alleen productiever en effectiever. Het maakt ook een stuk kalmer, vrijer en blijer.
Als er veel te doen is, bent u meestal met veel dingen tegelijk bezig. Soms ook met ICT. Logisch, er ligt veel werk op uw bord. En iemand moet het doen.
Niet fijn. En niet effectief. Door uw werk met volle aandacht te beoefenen werkt u effectiever en slimmer.
Wij besteden met plezier onze volle aandacht aan uw ICT.
Hoe dat werkt? Simpel. Wij leveren de best beoordeelde zakelijke werkplek voor een vast bedrag per maand. U kunt overal en altijd bij uw bestanden en applicaties. Dat werkt ideaal en u houdt zich 100% bezig met de inhoud van uw zaak.
“Efficiëntie en geld besparen door goed gebruik van outsourcing blijft belangrijk, maar nog belangrijker wordt: Hoe genereert u meerwaarde voor uw bedrijf met outsourcing? Het aantonen hiervan zal niet alleen in financiële opbrengsten vertaald moeten worden maar ook in immateriële opbrengsten zoals de motivatie van werknemers door het prettiger werken, betere bereikbaarheid van informatie en verbeterde interactie met uw klanten. “