Uw Online Werkplek, de juiste bouwstenen voor uw ICT

De digitale invloed op het business model wordt steeds groter. Verdergaande digitalisering heeft impact op de wijze van samenwerking, zowel met klanten als met uw eigen organisatie. Businessmodellen worden vernieuwd vanwege betere beschikbaarheid van informatie en laagdrempelige mogelijkheden om informatie te delen. Bedrijven die onvoldoende snel meegaan in, of zich onbewust zijn van deze ontwikkelingen, verliezen de strijd om de markt. Om klaar te zijn voor de toekomst kiest u zelf de juiste onderdelen van Uw Online Werkplek.

Flexibiliteit: Stel uw eigen ideale online werkplek samen

Wat u wilt, wat u wenst, wij zorgen ervoor dat techniek voor u gaat werken.

Citrix as a choice

RDS as a choice

Office 365 as a choice

Hoeveelheid applicaties as a choice

Sharepoint as a choice

Skype voor bedrijven as a choice

QuinBox as a choice

Cloudintegratie as a choice

Business Intelligence as a choice

Piketdienst as a choice

Follow me printing as a choice

Single sign on as a choice

SafeSurf as a choice

Tokengebruik as a choice

Meer weten over
waarmee u Uw Online Werkplek kunt uitbreiden ?

Ja, ik wil graag meer informatie

Uw Online Werkplek is inclusief:

Microsoft Office, Microsoft Exchange, Microsoft Internet Explorer, Adobe Flash Player en Acrobat Reader, Virusscanner, SPAM filter, Firewall, netto 2 GB dataopslag, veilige SSL-verbinding, dagelijkse back-up, datarecovery termijn van 1 maand, gebruik van high-tech serverplatvorm, redundante faciliteiten ISO-gecertificeerd datacenter, onbeperkte hulp van onze servicedesk, Remote control, hulp op afstand, Full Service Portal voor meldingen of wijzigingen, toegang met uw pc, laptop, thin client, smartphone en tablet (iPhone/Android/Windows), 24/7 Monitoring, databewaking en beheer.

ZAKELIJK HET BEST BEOORDEELD!

100% Passend bij uw wensen

Om te anticiperen op de vraag om ICT als business accelerator in te zetten, moeten de juiste keuzes worden gemaakt. Wij analyseren uw situatie, kansen en bedreigingen. Waarbij we de kernbegrippen zoals beveiliging, compliancy, governance, gebruiksgemak en bedrijfscontinuïteit als uitgangspunt nemen. Vervolgens helpen wij u bij het bepalen van de best passende ICT invulling en het bijhorende stappenplan.
Onze missie is volledige ontzorging door outsourcing; een veilige, betrouwbare, flexibele kantooroplossing voor bedrijven en instellingen met continue toegang tot uw ICT voorziening die gebruikmaakt van geavanceerde technologie vanuit een ISO gecertificeerd datacenter. Wel zo veilig en altijd voorbereid op de toekomst!